Personal Trainer – Lempäälä

Onko viimekerrasta salilla kulunut jo hetki ja tekniikat ovat päässet unohtumaan? Onko motivaatio liikkumiseen kadoksissa tai haluatko energiaa arkeesi ja parantaa toimintakykyäsi?

Meiltä saat henkilökohtaista ohjausta harjoitteluusi, ja tarvittaessa toteutamme vaikka isommankin elämäntaparemontin. Olemme tukenasi alusta loppuun. Asiat tehdään tutkittuun tietoon pohjautuen ja terveyden ehdoilla ilman ihmedieettejä ynnä muita kikkailuja.

Kauttamme onnistuvat myös eri ammatteihin vaadittaviin kuntokokeisiin, kuten poliisikouluun tai pelastusopistoon liittyvien kuntosaliohjelmien rakentaminen ja urheilijan ravintovalmennusKuntosaliharjoittelu tapahtuu alussa kanssamme, ja tekniikoiden harjoittelu ja ohjaus optimaalisesti asiakkaan tavoitteisiin tai mahdollisiin oireisiin/sairauksiin kytkeytyen on oleellinen osa koko prosessia. Myös tavoitteellinen ja ”kovaa” treenaaminen on meille tuttua, missä edellytämmekin yhdessä käytyjä puhtaita ja turvallisia tekniikoita. Näin onnistumme välttämään kehitystä haittaavia ongelmia. 

Huomioimme suunnitellessamme ja tehdessämme ohjauksia jokaisen anatomian, fysiologian, fyysisen kunnon, mahdolliset oireet ja sairaudet, sekä ravitsemuksen periaatteet. Tuntien sisältö räätälöidään sinun kuntosi ja tavoitteidesi mukaisesti lähtötasosta riippumatta. Valmentajan kanssa treenaaminen on fiksua, tehokasta ja hauskaa, ja pääset nauttimaan liikunnan ilosta turvallisesti. 

Ihmiskehon mahdollisuudet kehittyä ja muokkautua ovat uskomattomat. Kuitenkin halu muutokseen ja avaimet onnistumiseen löytyvät omasta päästäsi. Ajatusmaailman vaikutus elämäntapamuutoksen onnistumisessa on ratkaiseva, eikä muutos tapahdu yhdessä yössä.

Ohjaajanasi autamme sinua etenemään kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämäntapaa omalla tahdillasi, rinnalla tukien ja muutoksen työkaluja ojentaen sillä olemme tässä sinua varten. Ravintovalmennus kuuluu tärkeänä osana Personal Training palveluihimme.

Tavoitteenamme on tukea sinun kehitystäsi, motivoida sinua parempiin valintoihin, lisätä energiaa arkeesi ja parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. 

Valmennuksemme perustuvat tutkittuun tietoon liikuntaharjoittelusta. FAF Personal Trainer® on alansa arvostetuin Personal Trainerin ammattiin valmistava koulutusohjelma. FAF Personal Trainer® -koulutus koostuu Foundation-, Gym Instructor -ja Personal Trainer -osista, jotka antavat koulutuksen käyneelle laaja-alaiset tiedot ja taidot toimia monipuolisena personal trainerina liikunta- ja hyvinvointialalla.

Luodaan yhdessä tavoitteet ja mietitään keinot saavuttaa ne