Kuumakivihieronta

Oikean lämpöisillä kuumilla kivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on syvärentouttavaa ja lihasjännitystä laukaisevaa. Kuumakivihieronta lievittää kipua, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa puhdistaen kehoamme kuona-aineista, sekä lisää sidekudoksen elastisuutta.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käynti on erittäin rauhoittava ja rentouttava kokemus. Kuumat, +50 asteiset basalttikivet tukevat klassisen hieronnan myönteisiä ja rentouttavia vaikutuksia. Lämpö ja paine ovat kuumakivihieronnassa koko ajan läsnä, tehostamassa rentouttavan hieronnan vaikutusta. Hieronnan avulla päästään vapauttamaan jännityksiä myös kudosten syvemmistä osista.  Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämmöstä. Miellyttävä lämpö tehostaa rentoutta kehossa, saaden aikaan ihanan raukean ja rauhallisen olon. 

Ylelliseltä tuntuva kiireetön hieronta auttaa unettomuuteen ja eriasteisiin kipu- ja stressitiloihin. Kuumakivihieronta auttaa tehokkaasti, mikäli etsit täyttä arjesta irtautumista ja haluat hemmotella itseäsi perusteellisesti. 

Luodaan yhdessä tavoitteet ja mietitään keinot saavuttaa ne