Diabetes ja ravinto

Diabetesta sairastaa Suomessa puoli miljoonaa ihmistä. Diabeteksessa haima ei tuota insuliinia tarpeeksi tai ollenkaan, tai insuliini vaikuttaa elimistössä puutteellisesti. Diabeetikoille suositellaan monipuolista ruokavaliota, joka on eduksi terveydelle.

Syömällä terveellisesti diabeetikko edistää hyvinvointiaan. Sopivan ruokavalion avulla verensokeri voidaan pitää mahdollisimman normaalina ja näin ehkäistä lisäsairauksia tai niiden etenemistä. Hyvillä ruokavalinnoilla vaikutetaan myös veren rasvoihin ja verenpaineeseen siten, että diabeetikoiden lisääntynyt riski sairastua valtimotauteihin ja muihin verisuonisairauksiin vähenee.

Diabetes ja ravinto

Meillä on taitoa ja halua auttaa sinua. Ravintovalmennus ei ole pikadieetti – Et saa valmiiksi painettua ruokavaliota, vaan juuri Sinulle sopivan, nykyisistä ruokatottumuksistasi muokatun, kulutustasi, terveydentilaasi vastaavan kattavan ohjeistuksen. Tavoitteena on valmentaa sinusta oman ruokavaliosi asiantuntija. Opit kuuntelemaan kehoasi, tiedät mitä lautasellasi kuuluu olla, jotta voit hyvin.

Ensimmäisen kerran tullessaan ravintovalmennukseen asiakkaan tulee valita vähintään 3 kuukauden mittainen valmennuspaketti. Tämän jälkeen on mahdollista ostaa yksittäisiä jatko- / kontrollikäyntejä.

3 kuukautta (4 tapaamista)
– Ensimmäinen kuukausi: 2 tapaamista
– Toinen kuukausi:1 tapaaminen
– Kolmas kuukausi: 1 tapaaminen

Meillä on osaamista myös urheilijoiden ravitsemuksesta ja siitä kuinka eri lajien urheilijoiden tulisi syödä ennen ja jälkeen suoritusten, eri aikoina kautta, painoa pudotettaessa tai massaa lisätessä, sairastaessa keliakiaa, tai ollessaan nuori tai ikääntynyt. 

Luodaan yhdessä tavoitteet ja mietitään keinot saavuttaa ne