Personal Trainer – Lempäälä – Tampere

Personal Trainer – Miksi se kannattaa ottaa meiltä?

Meillä työskentelevät terveydenhuoltoalan ammattitutkinnon suorittaneet valmentajat. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä sinun kannaltasi? Meillä harjoittelustasi ovat vastuussa ohjaajat, joilla on vahva osaaminen tuki-, ja liikuntaelimistön sekä ihmiskehon rakenteesta ja sen toiminnasta. Jouni on urheiluhieroja ja personal trainer, ja opiskelee parhaillaan myös osteopaatiksi. Kati on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointia edistävään ja manipulatiiviseen fysioterapiaan. Lisäksi hän on ravintovalmentaja, ja opiskellut itä-Suomen yliopistossa urheilijan ravitsemusta. Kummatkin osaavat luut, lihakset, hermot, nikamat ja nivelet, ja ongelmien kohdatessa olet turvallisissa käsissä ja apu on lähellä.

Meiltä saat henkilökohtaista ohjausta harjoitteluusi, ja tarvittaessa toteutamme mielellämme isommankin elämäntaparemontin. Olemme tukenasi alusta loppuun. Asiat tehdään tutkittuun tietoon pohjautuen ja terveyden ehdoilla ilman ihmedieettejä ynnä muita kikkailuja. Jos haluat parantaa toimintakykyäsi, haluat energiaa arkeesi, tukea painonhallintaan, treenejä kilpaurheilun tueksi, tai tavoittelet vaikka ammattia, joihin edellytetään kuntokokeita, älä epäile ottaa meihin yhteyttä!

Poliisikoulu tai Pelastusopisto tavoitteena?

Kauttamme onnistuvat myös eri ammatteihin vaadittaviin kuntokokeisiin, kuten poliisikouluun tai pelastusopistoon liittyvien kuntosaliohjelmien rakentaminen ja urheilijan ravintovalmennusKuntosaliharjoittelu tapahtuu alussa kanssamme, ja tekniikoiden harjoittelu ja ohjaus optimaalisesti asiakkaan tavoitteisiin tai mahdollisiin oireisiin/sairauksiin kytkeytyen on oleellinen osa koko prosessia. Myös tavoitteellinen ja ”kovaa” treenaaminen on meille tuttua, missä edellytämmekin yhdessä käytyjä puhtaita ja turvallisia tekniikoita. Näin onnistumme välttämään kehitystä haittaavia ongelmia. 

Hyvä Personal Trainer - Lempäälä

Henkilökohtainen ohjelma

Huomioimme suunnitellessamme ja tehdessämme ohjauksia jokaisen anatomian, fysiologian, fyysisen kunnon, mahdolliset oireet ja sairaudet, sekä ravitsemuksen periaatteet. Tuntien sisältö räätälöidään sinun kuntosi ja tavoitteidesi mukaisesti lähtötasosta riippumatta. Personal trainerin kanssa treenaaminen on fiksua, tehokasta ja hauskaa, ja pääset nauttimaan liikunnan ilosta turvallisesti. 

Ihmiskehon mahdollisuudet kehittyä ja muokkautua ovat uskomattomat. Kuitenkin halu muutokseen ja avaimet onnistumiseen löytyvät omasta päästäsi. Ajatusmaailman vaikutus elämäntapamuutoksen onnistumisessa on ratkaiseva, eikä muutos tapahdu yhdessä yössä.

Hyvinvointi ja terveys edellä – kuitenkin tosissaan

Ohjaajanasi autamme sinua etenemään kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämäntapaa omalla tahdillasi, rinnalla tukien ja muutoksen työkaluja ojentaen sillä olemme tässä sinua varten. Ravintovalmennus kuuluu tärkeänä osana Personal Trainer-palveluihimme.

Tavoitteenamme on tukea sinun kehitystäsi, motivoida sinua parempiin valintoihin, lisätä energiaa arkeesi ja parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. 

Valmennuksemme perustuvat tutkittuun tietoon liikuntaharjoittelusta. FAF Personal Trainer® on alansa arvostetuin Personal Trainerin ammattiin valmistava koulutusohjelma. FAF Personal Trainer® -koulutus koostuu Foundation-, Gym Instructor -ja Personal Trainer -osista, jotka antavat koulutuksen käyneelle laaja-alaiset tiedot ja taidot toimia monipuolisena personal trainerina liikunta- ja hyvinvointialalla.

Personal Trainerin tutkinnon lisäksi meillä on terveydenhuoltoalan ammattitutkinnot, mikä tarkoittaa vahvaa osaamista kehon rakenteesta ja sen toiminnasta. Meillä on tietoa ja ymmärrystä tuki- ja liikuntaelimistön toiminnasta ja sen mahdollisista ongelmista! Meille terveys ja hyvinvointi ovat ensisijaisen tärkeitä toiminnassamme!
 
Ota yhteyttä suoraan Jouniin 0400 522 333 tai jouni.mantyla@tulekuntoon.com, tai varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta. Meillä käyvät maksuvälineiksi myös Edenred, Eazybreak, E-passi ja Smartum.

Luodaan yhdessä tavoitteet ja mietitään keinot saavuttaa ne