Kati Mäntylä - Manipulatiivinen Fysioterapeutti

Manipulatiivinen fysioterapeutti / Maitland concept®

Minulla on takana lähes 20 vuoden kokemus fysioterapeuttina. Olen erikoistunut 1/2005 – 12/2010 aikana manipulatiiviseen fysioterapiaan (Maitland concept®), ja samoihin aikoihin myös tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä edistävään fysioterapiaan

Lisäksi olen suorittanut koulutuksia muun muassa rankaan, olkapäähän, kineettiseen kontrolliin, neurodynamiikkaan sekä faskioihin liittyen. 

Ravintovalmentajaksi opiskelin vuonna 2017, ja syksyllä 2018 jatkoin ammattitaitoni kehittämistä ravitsemusasioissa Itä-Suomen yliopistossa urheilijan ravitsemuksen perusteiden parissa 30 op verran.

Hoidan ihmistä kokonaisvaltaisesti

Vuosien varrella minulle on kehittynyt asiakaslähtöinen tapa työskennellä. Tutkin asiakkaan huolellisesti ja hoidan oireiden perimmäistä syytä, en vain oirealuetta. 

Kokemukseni perusteella on erittäin tärkeää pystyä viemään ohjaamani harjoitteet käytännön tasolle siten, että ne palvelevat asiakkaan arkea mahdollisimman monipuolisesti (työ, harrastukset, eläminen/oleminen). 

Hyvän lopputuloksen takana on asiakkaan oma ymmärrys oireiden taustalla olevista tekijöistä ja sitoutuminen siihen mitä ollaan tekemässä.

Vahvuutenani on oireiden tunnistaminen liikkeessä ja erilaisissa toiminnoissa. Osaan hoitaa monia oireita, monilla eri keinoilla. Mitä moniongelmaisempi asiakas, sen enemmän sytyn. Urheilufysioterapia on lähellä sydäntäni.

Hoidan ihmistä kokonaisvaltaisesti, ja minulle on sydämen asia saada kivut helpottamaan ja nähdä asiakas hyvinvoivana. 

Toimin Lempäälässä, omissa toimitiloissamme osoitteessa Kaipionmäentie 5, 37570 Lempäälä (Liikuntaparkki, aivan Ideaparkin tuntumassa). Tervetuloa!

Luodaan yhdessä tavoitteet ja mietitään keinot saavuttaa ne