Jouni Mäntylä - Hieroja, Personal Trainer

Koulutettu hieroja, Personal Trainer (ATP)

Toimin koulutettuna hierojana ja auktorisoituna personal trainerina Lempäälässä ja Tampereella. Kouluttaudun tällä hetkellä myös osteopaatiksi. Olen kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista kokonaisuutena, ja haluan saada sinut voimaan oikeasti hyvin. Uskon pitkäjänteiseen ja johdonmukaiseen toimintaan, jossa arjen pienillä valinnoilla luodaan pysyvää hyvinvointia elämään.

Teen tiivistä yhteistyötä manipulatiiviseen fysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin kanssa, joten harjoittelujaksoa edeltää tarvittaessa perusteellinen fysioterapeuttinen tutkiminen ja haastattelu.  Nämä luovat pohjan turvalliselle ja laadukkaalle harjoittelulle. Erilaisten kontrolloitujen liikemallien harjoittelu yhdessä varmistaa sen, että liikkeet suoritetaan oikealla tekniikalla ilman virhesuorituksista johtuvia loukkaantumisriskejä.

Panostan sinun hyvinvointiisi

Vaikka otankin hyvinvoinnin ja treenaamisen tosissani, olen positiivinen kaveri ja elän elämääni pilke silmäkulmassa ja hymy huulessa.

Tavoitteena Pelastusopisto tai Poliisikoulu?

Meiltä saat myös eri ammatteihin vaadittaviin kuntokokeisiin, kuten poliisikouluun tai pelastusopistoon liittyvät aerobisen ja lihaskunnon henkilökohtaiset harjoutusohjelmat ohjauksineen sekä tarvittaessa myös ravintovalmennuksen.

Tule sellaisena kuin olet

Arvostan aitoutta ja rehellisyyttä. Teen kaikkeni, että sinä asiakkaanani saavutat sovitut tulokset ja panostan sinun hyvinvointisi eteen. Siksi odotan myös sinulta vahvaa sitoutumista ja motivaatiota tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Olen vuonna 1972 syntynyt mies, jonka intohimo on aina ollut urheilu. Olen harrastanut erilaisia urheilulajeja lähes koko ikäni, joista pisimpään on ollut mukana hölkkä (useat maratonit), kuntosaliharjoittelu, uinti, laitesukellus, hiihto, pyöräily, laskettelu, sulkapallo, jääkiekko ja golf.

Hitaat lihassolut omaavana kuntoilijana kestävyysurheilu ja pitkäjänteinen harjoittelu ovat lähellä sydäntäni. Olen perehtynyt hyvin eri lajien vaatimaan lihasharjoitteluun. On tarpeesi sitten uintitekniikan löytäminen, hyvinvoinnin parantaminen tai itsesi voittaminen puoli-/täysmaratonilla, löydämme siihen varmasti oikean ja järkevän keinon.

Pikadieetit eivät kuulu minun ajatusmaailmaani, vaan parhaat tulokset saavutamme oikealla ravinnolla, riittävällä levolla ja tarpeellisella määrällä harjoittelua.

Ota rohkeasti yhteyttä Jouniin puhelimella 0400522333 tai sähköpostilla jouni.mantyla@tulekuntoon.com

Toimin Lempäälässä, omissa toimitiloissamme osoitteessa Kaipionmäentie 5, 37570 Lempäälä (Liikuntaparkki, aivan Ideaparkin tuntumassa). Tervetuloa!

Hieroja Jouni Mäntylä

Luodaan yhdessä tavoitteet ja mietitään keinot saavuttaa ne