Personal Training-palvelut

Onko viimekerrasta salilla kulunut jo hetki ja tekniikat ovat päässet unohtumaan? Onko motivaatio liikkumiseen kadoksissa tai haluatko energiaa arkeesi ja parantaa toimintakykyäsi? Meiltä saat henkilökohtaista ohjausta harjoitteluusi, ja tarvittaessa toteutamme vaikka isommankin elämäntaparemontin.

Personal Trainer tukee tavoitteitasi

Olemme tukenasi alusta loppuun. Asiat tehdään tutkittuun tietoon pohjautuen ja terveyden ehdoilla ilman ihmedieettejä ynnä muita kikkailuja. Kauttamme onnistuvat myös eri ammatteihin vaadittaviin kuntokokeisiin, kuten poliisikouluun tai pelastusopistoon liittyvien kuntosaliohjelmien rakentaminen ja urheilijan ravintovalmennus.

Kuntosaliharjoittelu tapahtuu alussa kanssamme, ja tekniikoiden harjoittelu ja ohjaus optimaalisesti asiakkaan tavoitteisiin tai mahdollisiin oireisiin/sairauksiin kytkeytyen on oleellinen osa koko prosessia. Myös tavoitteellinen ja ”kovaa” treenaaminen on meille tuttua, missä edellytämmekin yhdessä käytyjä puhtaita ja turvallisia tekniikoita. Näin onnistumme välttämään kehitystä haittaavia ongelmia. 

Personal Trainer huomioi jokaisen yksilöllisesti

Huomioimme suunnitellessamme ja tehdessämme ohjauksia jokaisen anatomian, fysiologian, fyysisen kunnon, mahdolliset oireet ja sairaudet, sekä ravitsemuksen periaatteet. Tuntien sisältö räätälöidään sinun kuntosi ja tavoitteidesi mukaisesti lähtötasosta riippumatta. Valmentajan kanssa treenaaminen on fiksua, tehokasta ja hauskaa, ja pääset nauttimaan liikunnan ilosta turvallisesti. 

Ihmiskehon mahdollisuudet kehittyä ja muokkautua ovat uskomattomat. Kuitenkin halu muutokseen ja avaimet onnistumiseen löytyvät omasta päästäsi. Ajatusmaailman vaikutus elämäntapamuutoksen onnistumisessa on ratkaiseva, eikä muutos tapahdu yhdessä yössä.

Kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämää

Ohjaajanasi autamme sinua etenemään kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämäntapaa omalla tahdillasi, rinnalla tukien ja muutoksen työkaluja ojentaen sillä olemme tässä sinua varten. Ravintovalmennus kuuluu tärkeänä osana Personal Training palveluihimme.

Tavoitteenamme on tukea sinun kehitystäsi, motivoida sinua parempiin valintoihin, lisätä energiaa arkeesi ja parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. 

Tarjoamme asiantuntevaa Personal Training -palvelua Lempäälässä

Valmennuksemme perustuvat tutkittuun tietoon liikuntaharjoittelusta. FAF Personal Trainer® on alansa arvostetuin Personal Trainerin ammattiin valmistava koulutusohjelma. FAF Personal Trainer® -koulutus koostuu Foundation-, Gym Instructor -ja Personal Trainer -osista, jotka antavat koulutuksen käyneelle laaja-alaiset tiedot ja taidot toimia monipuolisena personal trainerina liikunta- ja hyvinvointialalla.

PT-hinnat

30 min – 50€ + alv
45 min – 65 + alv
60min – 70 + alv
90 min – 100€ + alv
 
Personal training -palvelumme 18.8. alkaen Lempäälässä sijaitsevissa toimitiloissamme, Liikuntaparkin tiloissa. Katso yhteystiedot tästä. Tervetuloa!

Luodaan yhdessä tavoitteet ja mietitään keinot saavuttaa ne