Palvelut: Fysioterapia, Hieronta, Ravinto, Personal Training

Kokonaisvaltainen fyysinen hyvinvointi sinun parhaaksesi

Palvelut, jotka olemme yrityksellemme rakentaneet, koostuvat terveydenhuolto- ja hyvinvointialan palveluista. Olemme keränneet matkan varrella osaamista, jotka auttavat palvelemaan asiakasta mahdollisimman monella terveyteen ja hyvinvointiin liittyvällä tavalla. 

Ensimmäisellä käyntikerralla perehdymme asiakkaan tilanteeseen huolelliseti. Fysioterapiassa olisi hyvä olla mukana ongelmaa koskevat lääkärinlausunnot ja mahdolliset röntgen-, ultra-, tai magneettikuvien lausunnot.

Valitsemme sopivat fysioterapia- tai hoitomenetelmät tarkan haastattelun ja analyyttisen tutkimisen perusteella. Selvitämme asiakkaalle ongelman ja oireiden syitä, ja pyrimme muodostamaan aina toiminnallisen diagnoosin, eli selvittämään minkälaisessa toiminnossa oire ilmenee, ja minkä vuoksi. Sen perusteella ohjaamme asiakkaalle mahdollisia tukiharjoitteita (liikkuvuutta, stabiliteettia, voimaa parantavia) toimintahäiriön poistamiseksi, ja käsittelemme erilaisilla manuaalisilla tekniikoilla oireen poistamiseksi.

Meille voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä!

Meidän palvelut:

Miksi sinun kannattaa valita meidät!

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointia edistävään ja manipulatiiviseen fysioterapiaan. Meillä on perinteistä fysioterapiaa laajempi työkalupakki hoitaa erilaisilla manuaalisilla menetelmillä asiakasta. Käsittelemme niveliä, nikamia, hermoja, faskioita ja lihaksia, mobilisoimme ja manipuloimme. Tämän lisäksi vahvuutenamme on toiminnallisen diagnoosin tekeminen, eli pyrimme aina löytämään perimmäisen syyn oireille, ja hoitamaan sitä. Ongelma voi esimerkiksi löytyä lantiosta jos nilkka oireilee, tai päinvastoin nilkan ja jalkaterän jäykkyydet ja toimintahäiriöt voivat olla syynä lantion ja alaselän kipuiluun. Tällaisissa tapauksissa on hyvin ongelmallista tuijottaa vain kipualuetta, koska lopulta se ei useinkaan tuo pysyvää apua asiakkaalle. Haluamme selvittää asiakkaalle mistä kipu tai oire aiheutuu ja mitä sille voi tehdä. Kun oire selviää, meillä on keinot hoitaa sitä manuaalisten tekniikoiden avulla, sekä kohdennetun harjoittelun avulla. Erikoistuminen sekä manipulatiiviseen fysioterapiaan että tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä parantavaan fysioterapiaan takaavat että saat parhaan mahdollisen avun oireisiisi. 

Meillä hieroja on myös personal trainer joka opiskelee parhaillaan osteopaatiksi – Ravintovalmennus, joka on erikoistunut urheilijan ravitsemukseen

Meillä työskentelevät terveydenhuoltoalan ammattitutkinnon suorittaneet valmentajat. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä sinun kannaltasi? Meillä harjoittelustasi ovat vastuussa ohjaajat, joilla on vahva osaaminen tuki- ja liikuntaelimistöstä, ihmiskehon rakenteesta ja sen toiminnasta. Jouni on urheiluhieroja ja personal trainer, ja opiskelee parhaillaan myös osteopaatiksi. Kati on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointia edistävään ja manipulatiiviseen fysioterapiaan. Lisäksi hän on ravintovalmentaja, ja opiskellut itä-Suomen yliopistossa urheilijan ravitsemusta. Kummatkin osaavat luut, lihakset, hermot, nikamat ja nivelet, ja ongelmien kohdatessa olet turvallisissa käsissä ja apu on lähellä.

Meiltä saat henkilökohtaista ohjausta harjoitteluusi, ja tarvittaessa toteutamme mielellämme isommankin elämäntaparemontin. Olemme tukenasi alusta loppuun. Asiat tehdään tutkittuun tietoon pohjautuen ja terveyden ehdoilla ilman ihmedieettejä ynnä muita kikkailuja. Jos haluat parantaa toimintakykyäsi, haluat energiaa arkeesi, tukea painonhallintaan, treenejä kilpaurheilun tueksi, tai tavoittelet vaikka ammattia, joihin edellytetään kuntokokeita, älä epäile ottaa meihin yhteyttä!

Erikoisosaamiseemme pääset tutustumaan nettisivujemme sisällön kautta, aloittamalla täältä. Katsomme jokaisen tilanteen yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, ja useimmilla hoitoon kuuluu niin manuaalista terapiaa kuin harjoitteluakin. 

Palvelumme Lempäälässä ja Tampereella

Palvelemme niin yksityisiä henkilöitä kuin yrityksiä, jotka haluavat panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin.

Otamme vaivasi tosissamme ja hoidamme sinut kuntoon. Toimitilamme Lempäälässä, Liikuntaparkin tiloissa. Jatkossa palvelemme Tampereen alueella kotikäynnein. Katso yhteystiedot ja varaa aikasi suoraan ammattilaisiltamme täältä tai siirry suoraan nettiajanvaraukseen.

Tervetuloa!

Luodaan yhdessä tavoitteet ja mietitään keinot saavuttaa ne